Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayseri Mitinginden Öne Çıkan Açıklamaları
Nevruz Bayramı Kutlamaları: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri mitinginde Nevruz Bayramı’nı kutlayarak, Orta Asya’dan Balkanlar’a kadar geniş bir bölgede kutlanan Nevruz’un hayırlara vesile olmasını diledi.
Demokrasi Safının Sıkılaştırılması: Cumhurbaşkanı, 14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’na verilen destekle demokrasi safını sıkılaştırmaya kararlı olduklarını belirtti.
Türkiye Yüzyılı’nın İnşası: Kayseri’nin destekleriyle 2023 hedeflerini hayata geçirdiklerini ve şimdi Türkiye Yüzyılı’nın inşasını birlikte gerçekleştirmek istediklerini yesbet vurguladı.
Ekonomik Başarılar: Erdoğan, Türkiye’nin 21 yılda 3 kat büyüdüğünü ve hedeflerinin ülkeyi dünyanın en güçlü ekonomileri arasına taşımak olduğunu söyledi.
Deprem Sonrası Çalışmalar: Cumhurbaşkanı, depremle yıkılan şehirlerin ayağa kaldırılması için gece gündüz çalıştıklarını ve yıl sonuna kadar 200 bine yakın konutu tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.
Emekliye Promosyon Müjdesi: Emeklilere banka promosyonu ödemelerinin artırıldığını duyuran yesbet giriş Erdoğan, enflasyon hedeflerine ulaşmak için çalışacaklarını ve emeklilerin refah seviyelerini yükseltmeye odaklandıklarını söyledi.
Muhalefet Eleştirisi: Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, CHP’nin ve diğer muhalefet partilerinin vatandaşları hayal kırıklığına uğrattığını ve hizmet yerine skandallara odaklandığını dile getirdi.
Türkiye’nin Geleceği: Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin eser ve hizmet siyasetinden sonra yeni bir siyaset anlayışıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, ülke için umut verici bir dönemin yes bet kapılarının açılmasını temenni etti.
Kayseri’ye Yapılan Yatırımlar: Erdoğan, 21 yılda Kayseri’ye 171 milyar liradan fazla kamu yatırımı yapıldığını ve şehre birçok alanda önemli hizmetler sunulduğunu açıkladı.
Çiftçilere ve Sanayiye Destek: Kayseri’ye tarımsal hibe desteği verildiğini, çiftçilere su kaynakları sağlandığını ve savunma sanayiinde şehrin önde gelen merkezlerden biri haline getirildiğini belirtti.