Teknik Direktör Montella, Zorlu Karşılaşma Öncesinde Değerlendirmelerde Bulundu
A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesi hazırlık maçında yarın deplasmanda İtalya ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Vincenzo Montella, karşılaşma öncesinde yapılan basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
Montella: “Önemli Bir Test Olacak”
Montella, İtalya’nın son şampiyon olması sebebiyle karşılaşmanın önemli bir test olacağını belirtirken, “Önemli bir rakibe iddaci karşı oynayacağız. Bu tarz zorlu maçlarla turnuvaya iyi hazırlanmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.
Montella: “Forvetsiz Oynamıyoruz”
Forvet eksikliğiyle ilgili “Forvetsiz oynuyoruz” tabirini doğru bulmadığını ifade eden Montella, takımın hızlı oyuncularla sonuca gitmeyi tercih ettiğini vurguladı. Taktiksel açıdan da karşılaşmanın tempolu geçeceğini dile getirdi.
Hakan Çalhanoğlu: “İyi Bir Test Olacak”
Milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu iddaci giriş ise İtalya maçının kendileri için iyi bir test olacağını belirterek, “İtalya’nın iyi bir rakip olduğunu biliyoruz. Yarın galibiyet için sahaya çıkacağız.” dedi.